Resultaten voor smit rijschoolservice

smit rijschoolservice
ANWB Media nieuwe eigenaar van Rijschoolservice / Smit VerkeersPro.
Gepubliceerd op 16-03-2012 om 1031. ANWB Media heeft theorieleverancier Rijschoolservice / Uitgeverij Smit uit Eindhoven overgenomen. De ANWB werkt al 17 jaar samen met dit bedrijf en verwacht hiermee de continuïteit te waarborgen licht ANWB-woordvoerder Markus van Tol toe. Rijschoolservice levert de theorieproducten van Uitgeverij Smit en Den Boer verkeersleer middelen aan rijscholen en leerlingen. Elt Smit heeft in 1986 Uitgeverij Smit opgezet voor het ontwikkelen van leermiddelen voor de verkeersbranche. Uitgeverij Den Boer maakt al leermiddelen sinds 1974.
Smit Rijschoolservice toont iTEC systeem en E-learning Code 95 op Lesautotestdag Lesauto Testdag 2017.
Maandag 18 september 2017 Soest. Smit Rijschoolservice toont iTEC systeem en E-learning Code 95 op Lesautotestdag. Smit Rijschoolservice is leverancier van verkeersleermiddelen voor alle categorieën rijbewijs. Ook dit jaar zullen wij weer aanwezig zijn op de rijscholenbeurs van de Lesautotestdag waar wij ons unieke iTEC systeem en ons nieuwe platform voor E-learning code 95 graag aan u willen presenteren. Nieuwe mogelijkheden klassikaal examensysteem. Ons iTEC systeem is een perfecte simulatie van het theorie-examen bij het CBR. Onlangs is het CBR is op 2 locaties begonnen met testen van het nieuwe systeem.
bol.com Smit Rijschoolservice artikelen kopen? Kijk snel!
Translate to English beta. Studieboeken Korting op schoolspullen Hoge korting op laptops Koelkasten en vriezers uitverkoop. Alle artikelen van Smit Rijschoolservice. Oefenboek personenauto Rijbewijs B. Auto Oefenboek personenauto Wat ontvang je na je bestelling de volgende dag in huis Het oefenboek rijbewijs B personenauto Meer. Er zijn geen verdere mogelijkheden om je selectie te verfijnen. Er zijn geen verdere mogelijkheden om je selectie te verfijnen. Toon artikelen die niet leverbaar zijn.
Home Rijschoolservice.
Wij leveren alles van online B-opleiding tot instructiekaart. Ga naar de webshop om snel te bestellen. Wij zijn er voor rijscholen. Volg ons en blijf op de hoogte schrijf je in voor de nieuwsbrief. Smit Rijschoolservice is partner en leverancier voor de rijschool en de instructeurs. Wij ontwikkelen de beste en meest up to date leermethoden uitsluitend voor rijscholen. Met een breed pakket aan online opleidingen tools voor praktijkondersteuning en leshulpmiddelen maken we je dagelijkse praktijk professioneler en makkelijker. Theorie voor het Tractor-rijbewijs. Smit Rijschoolservice heeft in samenwerking met Ontwikkelcentrum een studiepakket met alle lesstof en proefexamens ontwikkeld die benodigd zijn voor de voorbereiding op het theorie-examen van het tractorrijbewijs. Theorie voor het T-rijbewijs is gebaseerd op de eindtermen van het CBR-examen en houdt dezelfde volgorde aan.
Demo visuele mogelijkheden nieuwe theorie-examen van Smit VerkeersPro.
Gepubliceerd op 16-05-2014 om 1542. Verkeersleermiddelenleverancier Smit Rijschoolservice heeft een 3D-demo gelanceerd die een idee geeft van de visuele mogelijkheden met het nieuwe ITEC-afnamesysteem. We kregen vanuit de branche veel vragen over het uiterlijk van het nieuwe afnamesysteem. We geven dus een indicatie van hoe het theorie-examen er uit kan gaan zien aldus Karel Valkenburg van de leermiddelenfabrikant. Nieuw ten opzichte van het huidige examen is dat het mogelijk is om in het menu onder in beeld door de vragen heen te bladeren. Bij het beantwoorden van de vragen kan dus het eigen tempo worden bepaald.
Smit Rijschoolservice introduceert theorie-opleiding voor T-rijbewijs VerkeersPro.
Gepubliceerd op 25-06-2015 om 0900. Smit Rijschoolservice heeft in samenwerking met Ontwikkelcentrum een studiepakket met alle lesstof en proefexamens ontwikkeld die benodigd zijn voor de voorbereiding op het theorie-examen van het tractorrijbewijs. Theorie voor het T-rijbewijs is gebaseerd op de eindtermen van het CBR-examen en houdt dezelfde volgorde aan. Dit zorgt voor een heldere structuur en maakt het voor de cursist makkelijk om bij te houden wat hij nog dient te leren vertelt uitgever Karel Valkenburg van Smit Rijschoolservice.
Cd-rom Auto Theorie-Examentraining Personenauto Smit.
Wil jij binnenkort het theorie-examen voor de personenauto afleggen? Wil je goed voorbereid aan dit examen beginnen en de 1e keer slagen? Dan is deze CD ROM van Rijschoolservice Smit het ideale hulpmiddel voor jou. Op deze CD ROM vind je oefenvragen uit het CBR theorie examen. De CD ROM geeft per vraag aan wat het goede antwoord is en een motivatie waarom iets goed of fout is gegaan. Geschikt voor PC en Apple Mac OS X 10.6 t/m 10.9. Indien de verzegeling van de cd-rom is verbroken kunnen wij het product niet retour nemen. Gratis thuisbezorgd vanaf 25. Met de Oefen cd-rom van Smit ga je zelfverzekerd op examen.

Contacteer ons