Zoeken naar evalueren betekenis

evalueren betekenis
Wat betekent evaluatie? Wat Betekent?
Er kan ook een evaluatie zijn om te bepalen welke richting gekozen wordt er wordt dan een evaluatie gedaan van de verschillende mogelijkheden die er zijn. De Nederlanders evalueren graag en vaak en schatten zo de waarde van iets in die waarde is niet altijd een geldelijke waarde maar kan ook een tijdsvoordeel betekenen of een betere procedure. Je kan ook een sollicitatiegesprek evalueren om in te schatten wat je kansen zijn en wat je de volgende keer beter of anders zou moeten doen. Andere berichten van Wat Betekent?
Evalueren betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
Verzamelen en evalueren van gegevens. de opleidingen te registreren en te evalueren. Toetsen monitoren en evalueren van het risicobeheerbeleid. beoordelingstechnieken onderzoeken ondervragen evalueren en rapporteren. deze opleidingen te verschaffen en te evalueren. zal de ontvangen voorstellen evalueren. Derhalve moet de Commissie de tenuitvoerlegging van beide programma's evalueren. het vormgeven nabootsen of evalueren van militaire wapensystemen. Onderzoek bij lage vergrotingsfactor om het monster te evalueren. Onze missie is om taal naslagwerken voor iedereen toegankelijk maken.
evalueren wat is de betekenis en definitie. mail.
v sg pt evalueerde pp heeft geëvalueerd een situatie achteraf beoordelen. Google Facebook Twitter LinkedIn. Nederlands woordenboek van K DICTIONARIES.
evalueren WikiWoordenboek.
afgeleid van het Franse évaluer met het achtervoegsel eren 1 2. Het schatten van het belang en de betekenis van een zaak. We kunnen de activiteit van moleculen snel op de computer evalueren en beslissen of we ze gaan produceren of niet. En daardoor kunnen we ook goede ideeën evalueren die niet voor de hand liggen. het achteraf beoordelen van wat goed en wat slecht gegaan is om het in de toekomst beter te doen. Evalueren is een belangrijk onderdeel van kwaliteisbeleid.
Gratis woordenboek Van Dale.
Nederlands / Spaans nl-sp. Spaans / Nederlands sp-nl. Nederlands / Italiaans nl-it. Italiaans / Nederlands it-nl. Nederlands / Portugees nl-pt. Portugees / Nederlands pt-nl. Nederlands / Zweeds nl-zw. Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord evalueren. evalu e ren evalueerde heeft geëvalueerd 1 achteraf bespreken om ervan te leren. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale. Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online.
Evaluatie Wikipedia.
Hierbij kan het gaan om het waarderen van de resultaten van personen of bedrijven maar ook om het waarderen van alternatieve oplossingen. Het begrip evalueren heeft ook als betekenis het schatten van het belang en de betekenis van een zaak. 1 Plan en projectevaluatie. 1.1 Voorbeelden van formele evaluatiemethoden. 2 Evaluatie in het onderwijs. 2.1 Soorten evaluatie in het onderwijs. 3 De evaluatieve cyclus. Plan en projectevaluatie bewerken. Plan en projectevaluatie is het evalueren van alternatieve plannen en projecten. Bij de evaluatie van plannen projecten en overheidsbeleid kan onderscheid worden gemaakt naar evaluatie vooraf ex ante en evaluatie achteraf ex post. Bij het evalueren van alternatieve plannen wordt vaak gebruikgemaakt van een formele evaluatiemethode.
Wat betekent evalueren? WatBetekentHet.nl.
Waarom ben je anders op zoek naar de betekenis van evalueren? Niet voor niets wordt er op het internet veel gezocht op. Op deze website geven we antwoord op deze vragen! De betekenis van evalueren is. eva lu e ren Frans evalueerde h. begroten schatten nabespreken terugblikken. Er is al veel gezocht naar de betekenis van evalueren en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis. Wij hopen dat jij ook wat aan de informatie op deze website hebt gehad.
Betekenis evalueren.
Je kunt ook zelf een definitie van evalueren toevoegen. engels evaluation Het vaststellen van kwalitatieve of kwantitatieve waarde of belang. evalueren de waarde van iets bepalen als deelw. geevalueert 1563 WNT Aanv de wisselkoers bepalen 1608 Stall nnl. beoordelen 1963 WNT Aanv.
evalueren Nederlands woordenboek Woorden.org.
Online woordenboek Nederlands

Contacteer ons