Zoeken naar procedure betekenis

procedure betekenis
Procedure procesvoering.
De term procedure is gangbaar als synoniem van procesvoering, procesgang, en ook in de betekenis van werkwijze, methode. 1 Daarop begonnen er opnieuw beraadslagingen over de vraag of er een volledig proces gevoerd moest worden of dat men zou besluiten tot een versnelde procedure van enkele dagen.
Wat betekent procedure? WatBetekentHet.nl.
Procedures hebben in deze programmeertalen dezelfde betekenis en dezelfde functie als subprogramma's' subroutine, programmalus in machinegerichte programmeertalen. Er is al veel gezocht naar de betekenis van procedure en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis.
Betekenis Procedure.
In general, the body of written and unwritten rules governing the conduct of a transaction, or the formal steps undertaken in carrying out a transaction. In particular, the legislative machinery set up to carry out a given transaction. Betekenis van Procedure toevoegen.
Procedure Wikipedia.
Een procedure is in het algemeen een reeks instructies die op volgorde moet worden uitgevoerd. De term heeft meerdere specifieke betekenissen, bijvoorbeeld in de informatica, de bedrijfskunde en de rechtspraak. In de informatica omvat een procedure zowel het begrip functie als subroutine.
Procedure wat is de betekenis en definitie.
Procedure wat is de betekenis definitie. Een procedure is een vastgelegde manier van handelingen uitvoeren. Het gaat om een specifiek omschreven volgorde van stappen die genomen moeten worden in een proces. In het juridisch jargon wordt de term vaak gebruikt.
Procedure 25 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/11064.: Een procedure is te vergelijken met een functie, met het verschil dat het geen antwoord terug geeft geen return value. Bijvoorbeeld de procedure TekenCirkel, tekent een cirkel op het scherm, maar geeft geen resultaat terug. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/11072.:
Procedure wat is de betekenis en definitie.
Procedure wat is de betekenis definitie. Een procedure is een vastgelegde manier van handelingen uitvoeren. Het gaat om een specifiek omschreven volgorde van stappen die genomen moeten worden in een proces. In het juridisch jargon wordt de term vaak gebruikt.
Procedure betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
procedure de meervoud procedures. de" procedure voor dijkverzwaring." procedure de meervoud procedures. gerechtelijk proces; proces voor een rechtbank; geschil/pleidooi; rechtszaak; rechtszaak; rechtsgeding; geschil over rechten. een" gerechtelijke procedure." Synoniemen: rechtszaak, geding, gerechtszaak, pleit, pleitzaak, proces, rechtshandel, strafgeding, zaak, rechtsgeding. gang van zaken.
Gratis woordenboek Van Dale.
Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Klik hier om te rijmen op procedure in het Van Dale Rijmwoordenboek.
Artikel: Hoe verloopt een juridische procedure?
Omdat de strafprocedure een zeer ingrijpende procedure kan zijn en mogelijk tot gevangenisstraf kan leiden, gelden er rondom deze procedure bijzondere waarborgen om te voorkomen dat een u als verdachte onterecht wordt veroordeeld. Hoe een strafprocedure verloopt leest u hier.

Contacteer ons